top of page

PALAUTUSKÄYTÄNTÖ

Verkkokauppaostosten palautus on aina maksutonta.

 

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuote/tuotteet tulee pakata hyvin, jotta ne eivät rikkoudu palautuksessa. Mikäli näin käy, vastuu siirtyy asiakkaalle.

 

Ennen tuotteen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluun: hanna@pippuriina.com, niin tarkistamme palautusoikeuden ja annamme palautusohjeet. 

 

Huomioithan, että pelkkä tavaran palauttaminen, tai paketin noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta, ei mene palautusoikeuden piiriin. Ilmoitusvelvollisuus täyttyy sopimalla palautuksesta sähköpostitse. Noutamattomista paketeista perimme erillisen maksun, joka kattaa paketin lähetys- ja palautuskulut. Maksun suuruus on 13,50 €.

 

Mikäli tuotteet palautuvat meille asiakkaan antamien virheellisten osoitetietojen vuoksi, emme korvaa postituskuluja, vaan veloitamme ne Postin voimassaolevan hintataulukon mukaisesti.

 

Mikäli tilauksessa on rikkinäisiä tai vääriä tuotteita, teethän näistä ilmoituksen PoniExpressille heti paketin saapumisen jälkeen, jotta pystymme sopimaan korvaavista tuotteista tai kauppasumman palautuksesta pikaisesti. Pakkaus- ja tuotevaurioista tulee ottaa kuvat, jotta reklamaatiot esimerkiksi Postille helpottuvat.

 

PALAUTUSOHJEET

Jos haluat palauttaa tuotteen, ole yhteydessä asiakaspalveluun (hanna@pippuriina.com), niin tarkistamme palautusoikeuden ja annamme lisäohjeet palautusta varten.

 

Kun olet saanut asiakaspalvelustamme vahvistuksen palautukselle, voit palauttaa tilauksen. Liitä tällöin mukaan seuraavat tiedot: tilauksen kuittikopio tai muu lista palautettavista tuotteista sekä yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero), jotta tiedämme keneltä palautus on tullut.

 

Palauta lähetyksesi Postin kautta. Hyväksytyn palautuksen jälkeen palautamme kauppasumman noin kahden viikon kuluessa. 

 

Palautusosoite:

PoniExpress

Kullaantie 739

32860 Korkeaoja

bottom of page